Offringa Valtra-dealer voor heel Flevoland

Offringa neemt per 1 januari de verkoop- en service-activiteiten van Valtra in de Flevopolder over van Van Arendonk.

Offringa+Valtra%2Ddealer+voor+heel+Flevoland
© Hendrik Begeman

Offringa heeft al een Valtra-dealerschap in Creil, in de Noordoostpolder, van waaruit nu voorlopig heel Flevoland bediend gaat worden. Er zijn concrete plannen voor een tweede locatie voor Valtra in de Flevopolder.

‘Deze ontwikkeling past in de visie van Mechan Groep’, zegt Marc de Haan, directeur Valtra. ‘Onze dealers gaan een groter gebied bewerken vanuit meerdere vestigingen. Alleen bij voldoende schaalgrootte is het voor dealers mogelijk om de noodzakelijke investeringen te doen.’

Verhuur en verkoop

Offringa is een dealerbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur, service en verkoop van Valtra-trekkers. Daarnaast is er een aparte tak wat Mitsubishi heftrucks en intern transport machines importeert. Behalve de hoofdvestiging in Creil heeft Offringa ook een locatie in Coevorden. Er werken vier verkoopmedewerkers voor Valtra.

‘Wij beschikken over een huurvloot van ruim vijftig Valtra-trekkers, twee volledig uitgeruste werkplaatsen en acht servicebussen’, zegt directeur Kornelis Offringa. ‘Veel van de servicewerkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klant’, vult mede-eigenaar Harald Lijster aan.

Alle Valtra-rijders in de Flevopolder worden geïnformeerd over de verhuizing van Valtra naar Offringa

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 10°
  25 %
 • Zondag
  17° / 5°
  10 %
 • Maandag
  16° / 7°
  5 %
Meer weer