Tractor+of+the+Year+op+wintershow+Mechan+Groep
Nieuws
© Eigen Foto

Tractor of the Year op wintershow Mechan Groep

De Mechan Groep heeft in december een jaarlijkse traditie: de wintershow. Dit jaar is de Tractor of the Year van 2018 en 2019 aanwezig.

December is een maand die in het teken staat van gebruiken en gezellig samenzijn. Op 27 en 28 december kan dat bij de Mechan Groep in Achterveld. Het volledige terrein is met vuurkorven, kerstbomen en catering omgetoverd in kerstsfeer.

Ook dit jaar is er weer veel te zien van het totale full-line machinepark dat Mechan Groep voert. Denk bijvoorbeeld aan de Fendt 313 (Tractor of the Year 2019, Best Utility), maar ook aan de technisch geavanceerde Massey Ferguson Protec rondebalenpers of de Valtra T-serie (Tractor of the Year 2018). Ook zijn er machines van onder andere Fella, Bogballe en Hawe.

Jochem Uytdehaage

Naast de trekkers is ook Skate4Air aanwezig, met ambassadeur en oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage. Ook een delegatie van de Boerinnenkalender zal aanwezig zijn. Een kindervoorstelling, schaatsclinics, een demonstratie van de vermogenstester en mooie merchandise maken het feest compleet.

De wintershow is donderdag 27 december van 13 tot 21 uur en vrijdag 28 december van 10 tot 17 uur. Het adres is Hessenweg 164 in Achterveld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  9° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 3°
  55 %
Meer weer