Harvest+4+You+en+Mechan+Next+bundelen+krachten
Nieuws
© Eigen Foto

Harvest 4 You en Mechan Next bundelen krachten

Harvest 4 You uit Veghel, bekend leverancier van jong gebruikte oogstmachines als veldhakselaars en combines, gaat samen verder met Mechan Next uit Boxtel.

Eigenaar Hans Bekx heeft deze beslissing genomen om de komende jaren sterker in de bewegende markt van de agrarische sector van dienst te zijn. 'Er komen steeds meer specifieke vragen vanuit de sector naar een compleet jong gebruikt machinepakket op maat voor elk bedrijf.'

Mechan Next is recentelijk gestart als occasioncentrum met jong gebruikte trekkers voor Nederland en België. 'We hebben een ambitieuze groeistrategie', stelt directeur vertelt Mark van den Heuvel. 'Met Harvest 4 You geloven we nog beter aan te kunnen sluiten op de wensen van onze klanten en versterken we onze positie als agrarische occasioncentrum.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 14°
  60 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  20 %
 • Woensdag
  19° / 13°
  20 %
Meer weer