Wintershow+Mechan+Groep+goed+bezocht
Nieuws
© Hendrik Begeman

Wintershow Mechan Groep goed bezocht

Over de twee dagen is de Wintershow bij de Mechan Groep door ruim 7.000 belangstellenden bezocht.

Het is al een ware traditie geworden dat Achterveld in de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar de mechanisatiehoofdstad van Nederland is. Dit heeft alles te maken met de traditionele Wintershow van de Mechan Groep.

Er was weer van alles te zien: boerinnenkalenders, trekkertjes voor de hele jonge boeren, maar de hoofdmoot waren natuurlijk de grote en de hele grote trekkers van de drie Agco merken. Fendt met de grote rupstrekker, Massey Ferguson met de nieuwe rondebalen pers en bij Valtra kon je oefenen op de trekkersimulator.

Machines

Ook wordt de Wintershow de laatste jaren breder ingevuld met machines, al dan niet in één van de kleuren van deze merken, zoals Fella, Bögballe en Hawe. En na dit alles gezien te hebben waren er oliebollen en een uitgebreid cateringpark.

Hendrik Begeman

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer