Schonere+weg+met+Push%2DOff+Trailer+van+Fliegl
Nieuws
© Eigen Foto

Schonere weg met Push-Off Trailer van Fliegl

De nieuwe generatie Push-Off Trailer van Fliegl zorgt voor meer veiligheid en comfort. Extra aanpassingen aan de wagen helpen ook bevuiling van de weg te voorkomen.

Precies 21 jaar geleden presenteerde Josef Fliegl senior zijn Fliegl Push-Off Trailer. De upgrade verbetert nu de veiligheid en wegligging en tegelijk de netheid op de weg. Een nieuw groot scherm biedt de bestuurder beter zicht op de laadruimte en verhoogt daardoor zowel de veiligheid als het comfort tijdens het laden en lossen.

Het Fliegl Protect-pakket is ontwikkeld om de machine en de weg schoon te houden. Het extra pakket zorgt ervoor dat door spatschermen en de achterklep er aanzienlijk minder vervuiling van de weg is als gevolg van minder vuil vasthouden.

Zelfreiniging

Speciale voorzieningen zorgen voor een betere en snellere zelfreiniging in het veld en niet tijdens het rijden op de weg. Fliegl voorziet de achterlichten van de landbouwwagens van led-technologie. Dat zorgt voor een goede zichtbaarheid voor het omringende verkeer. Het slagvaste materiaal zorgt voor een lange levensduur.

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  21° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  20° / 14°
  90 %
Meer weer