Schonere weg met Push-Off Trailer van Fliegl

De nieuwe generatie Push-Off Trailer van Fliegl zorgt voor meer veiligheid en comfort. Extra aanpassingen aan de wagen helpen ook bevuiling van de weg te voorkomen.

Schonere+weg+met+Push%2DOff+Trailer+van+Fliegl
© Eigen Foto

Precies 21 jaar geleden presenteerde Josef Fliegl senior zijn Fliegl Push-Off Trailer. De upgrade verbetert nu de veiligheid en wegligging en tegelijk de netheid op de weg. Een nieuw groot scherm biedt de bestuurder beter zicht op de laadruimte en verhoogt daardoor zowel de veiligheid als het comfort tijdens het laden en lossen.

Het Fliegl Protect-pakket is ontwikkeld om de machine en de weg schoon te houden. Het extra pakket zorgt ervoor dat door spatschermen en de achterklep er aanzienlijk minder vervuiling van de weg is als gevolg van minder vuil vasthouden.

Zelfreiniging

Speciale voorzieningen zorgen voor een betere en snellere zelfreiniging in het veld en niet tijdens het rijden op de weg. Fliegl voorziet de achterlichten van de landbouwwagens van led-technologie. Dat zorgt voor een goede zichtbaarheid voor het omringende verkeer. Het slagvaste materiaal zorgt voor een lange levensduur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer