Niestijl+viert+eeuwfeest+op+beurs+Vlagtwedde
Nieuws
© Eigen Foto

Niestijl viert eeuwfeest op beurs Vlagtwedde

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen bestaat honderd jaar. Het Groningse bedrijf viert het eeuwfeest op de landbouwbeurs in Vlagtwedde.

Honderd jaar geleden was Niestijl een kleine onderneming in Harkstede. Nu is het een modern en professioneel mechanisatiebedrijf in Siddeburen. Ter ere van dit jubileum staat het bedrijf stil bij 100 jaar Agrarisch Erfgoud: een hele eeuw lang Groningse landbouwhistorie. Ook de stand op de beurs in Vlagtwedde staat in het teken van Agrarisch Erfgoud.

'Wij zijn trots op de ontwikkeling die de Groningse landbouw in honderd jaar heeft doorgemaakt. Dat geldt ook voor veel van onze klanten', legt directeur Johan Bolhuis uit. 'Ons honderdjarig bestaan zien we als een uitgelezen kans om bij dit bijzondere historische erfgoed stil te staan en terug te kijken op een eeuw Agrarisch Erfgoud.'

Expositie

Niestijl viert het jubileum onder meer met een expositie met historische beelden in de showroom in Siddeburen, een spectaculaire jubileumshow in november en diverse inspirerende lezingen en productdemonstraties. 'Het belangrijkste is dat we het samen met onze klanten en leveranciers willen vieren. Die honderd jaar Agrarisch Erfgoud hebben we namelijk ook samen gerealiseerd', geeft Bolhuis aan.

De Vlagtwedder Landbouwbeurs op 14, 15 en 16 juni gaat bij het eeuwfeest een belangrijke rol spelen. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor agrarisch Groningen en Niestijl wil daar de klanten graag ontmoeten. 'Heeft u zelf nog mooie historische foto's of video's? Dan zijn we daar erg benieuwd naar', zegt Bolhuis.

Weer

 • Woensdag
  18° / 11°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 10°
  10 %
 • Vrijdag
  22° / 11°
  40 %
Meer weer