Update voor John Deere S700-serie maaidorsers

John Deere geeft de S700 maaidorsers voor het jaar 2020 een paar updates. De maaidorser past daarmee meer instellingen automatisch aan voor behoud van de prestaties.

Update+voor+John+Deere+S700%2Dserie+maaidorsers
© Eigen Foto

John Deere heeft de Combine Advisor en de HarvestSmart bijgewerkt. Camera's en sensoren houden de gewasomstandigheden in de gaten op basis waarvan de maaidorser de instellingen kan aanpassen. Dit moet zorgen voor optimale prestaties onder wisselende omstandigheden. Voor de bestuurder is de bediening een stuk eenvoudiger.

De aanvoerbesturing HarvestSmart regelt automatisch de rijsnelheid tijdens het oogsten en past de instellingen onderweg aan, terwijl het een gelijkmatige gewasbelasting behoudt en reageert op gewasvariaties. Het systeem is bijgewerkt om de maaidorser in staat te stellen dichter bij zijn vermogenslimiet te komen.

Strohakselaar

Daarnaast krijgt de S700 een nauwkeurige vochtsensor en een verbeterde strohakselaar. De bestuurder kan de hakselaar in vier verschillende posities plaatsen zonder de cabine te verlaten. Dit zorgt tijdens de oogst voor tijdbesparing, vooral bij het schakelen tussen twee verschillende gewassen, zoals mais en sojabonen.

Auto Swap zorgt voor een nauwkeurigere verdeling van het gehakselde stro. Als de bestuurder van de maaidorser de richting van het stro compenseert voor zijwind, verwisselt de maaidorser op de kopakker automatisch de richting van het gehakselde stro met 180 graden. John Deere verhoogt de hoogte van de vijzel van de S700-serie maaidorsers, zodat grotere graanwagens zijn te gebruiken.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer