Amazone+ontvangt+ontwerpprijs+voor+AmaTron+4
Nieuws
© Eigen Foto

Amazone ontvangt ontwerpprijs voor AmaTron 4

De Amazone Isobus-terminal AmaTron 4 is bekroond met de iF Design Award 2019. In de toelichting werden de intuïtieve bediening en de unieke behuizing van de terminal in tabletstijl benadrukt als een voorbeeldig industrieel ontwerp.

De terminal is een eigen ontwikkeling van Amazone. Het ontwerpteam van Amazone is verantwoordelijk voor het esthetische uiterlijk en gebruiksgemak van de AmaTron 4, die zowel de hardware als het concept voor het bedieningspaneel heeft ontworpen.

De AmaTron 4-terminal biedt eenvoudige en snelle navigatie in tabletstijl. Dankzij het 8-inch grote kleurendisplay met weinig reflectie, is comfortabel werken tijdens het rijden met machines mogelijk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  60 %
 • Woensdag
  16° / 7°
  50 %
Meer weer