Amazone+breidt+programma+Cayros%2Dploegen+uit
Nieuws
© Amazone

Amazone breidt programma Cayros-ploegen uit

Om nog beter aan de verschillende wensen van de klanten te voldoen, breidt Amazone het Cayros-ploegenprogramma verder uit met andere modellen en opties voor het seizoen 2018.

Aan de ene kant rondt Amazone de Cayros M-serie af naar onder met tweeschaarmodellen, zodat de ploegen nu ook beschikbaar zijn voor kleinere trekkers vanaf circa 50 pk (37 kilowatt).

Aan de andere kant biedt Amazone de serie Cayros XM- en XMS-modellen nu ook aan met drie scharen; naar keuze met mechanisch instelbare werkbreedte of met hydraulisch traploze instelling van de werkbreedte. Het programma omvat nu ook drieschaarploegen voor middelzware en zware grondsoorten.

Frameconstructie

Bovendien kunnen de twee- tot vijfschaar-Cayros-ploegen nu ook worden uitgerust met een uit te breiden frameconstructie in plaats van een framebuis uit één stuk. Dit framesysteem biedt het voordeel dat de ploegen, bijvoorbeeld na aankoop van een zwaardere trekker, met behulp van een aanbouwset achteraf met een extra paar scharen kunnen worden uitgebreid.

Deze ploegen kunnen af fabriek worden geleverd met een extra set scharen, bijvoorbeeld als 3+1- of 4+1-versie. Speciaal voor de uit te breiden ploegen van de series XMS en XS heeft de framebuis van de vierschaarversie al een wanddikte van 12 millimeter.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
Meer weer