Teler doet mee AH-actie 'Jonge boer over de vloer’

Groenten in verschillende kleuren, daarmee wil Krispijn van den Dries uit Ens de consument in de regio veroveren. Hij doet mee aan de Albert Heijn-actie ‘Jonge boer over de vloer.’

In de schappen van Albert Heijn in Kampen, Dronten, Zwolle en op Urk liggen de regenboogpenen en wilde bieten van Van den Dries. ‘Ze zijn uniek. Neem de wilde biet. Als je eentje doorsnijdt, dan zie je waarom. Dat kom je niet veel tegen.

Jonge boeren

Bij de actie Jonge boer over de vloer’ krijgen jonge boeren een podium om hun producten in de regio te promoten. Naast Van Den Dries gaat het om melkveehouder en kaasmaker Siebe van de Crommert (24) uit Erp, Noord-Brabant, die onder zijn merk ‘Siebe’s kaas’ kazen verkoopt met melk van eigen koeien.

Melkveehouder en zuivelmaker Dirk Pullens (26) uit Raamsdonksveer, Noord-Brabant, die in zijn zuivelboerderij ‘De Ambachtshoeve’ verse zuivelproducten als yoghurt en melk van hoge kwaliteit maakt en aardappeltelers & broers Joris (23) en Geerd (25) van Geel uit Lage Zwaluwe, Noord-Brabant, die hun oogst van Hollandse zoete aardappelen verkopen onder hun merk ‘de Zoete Pieper’.

Nadeel voor Krispijn is dat hij zijn producten zelf moet leveren bij de filialen in de regio. ‘Ik ben momenteel geen leverancier van Albert Heijn, of ik was geen leverancier van Albert Heijn, misschien is dit een opmaat om de relatie wat te bestendigen.’

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer