FloraHolland+start+verbouw+in+Aalsmeer
Nieuws
© Joost van Winsen

FloraHolland start verbouw in Aalsmeer

Royal FloraHolland start in januari 2019 met de verbouw van kantoorruimten op de locatie in Aalsmeer.

Omdat de verbouwplannen van het logistieke centrumgebouw voorlopig zijn uitgesteld, heeft de veiling een alternatief scenario uitgewerkt dat alleen kantoren betreft. In dit plan wordt Zuidzicht verbouwd en verouderde kantoren gesloopt. De bouwwerkzaamheden moeten uiteindelijk eind 2019 zijn afgerond.

De bloemenveiling start deze maand al met voorbereidende werkzaamheden, waaronder de sloop van de voormalige locatie Hortiflower en Jetset, en aanpassingen van de reststoffenverwerking. In november staat het bouwrijp maken van de grond gepland en wordt kantoor Zuidzicht afgesloten.

Aanrijdroutes

FloraHolland zegt dat de verouderde kantoren aan vernieuwing toe zijn. 'De kantoren in Aalsmeer verbouwen we om naar kwalitatief hoogwaardige werkplekken te gaan', zegt een woordvoerder van het bedrijf. Afwijkende aanrijdroutes door de verbouw worden ter plekke duidelijk aangegeven, aldus FloraHolland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  30 %
Meer weer