FloraHolland peilt leden over logistiek op topdagen

Bloemenveiling Royal FloraHolland gaat onder leden en klanten peilen hoe het de logistieke dienstverlening tijdens topdagen kan verbeteren.

FloraHolland+peilt+leden+over+logistiek+op+topdagen
© FloraHolland

In een speciale enquête kunnen telers en kopers aangeven waar de service beter kan, bijvoorbeeld bij de medewerkers of in de organisatie van de karren. Ook wil de veiling weten wat de ervaringen zijn met een uur eerder veilen.

FloraHolland zegt het onderzoek te houden om van de topdagen in 2019 een succes te maken. Tijdens deze dagen, zoals Valentijn, Moederdag, Vrouwendag, Pasen en Pinksteren, wordt het bedrijf geconfronteerd met extra logistieke inspanningen. Is het aantal transacties op een normale dag al meer dan 100.000, op deze topdagen schiet het aantal er ver bovenuit.

Schaarste karren

De enquête volgt na een jaar waarin FloraHolland logistieke problemen had op deze belangrijke veildagen. Zo moest het bedrijf bijvoorbeeld een uitgiftestop van stapelwagens doorvoeren, kampte het met schaarste aan CC-containers en waren er problemen met de doorlooptijden. Een goede logistieke dienstverlening heeft een hoge prioriteit bij FloraHolland. In de loop van het jaar wordt duidelijk wat de enquête heeft opgeleverd, zegt een woordvoerder van de veiling.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer