FloraHolland+peilt+leden+over+logistiek+op+topdagen
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland peilt leden over logistiek op topdagen

Bloemenveiling Royal FloraHolland gaat onder leden en klanten peilen hoe het de logistieke dienstverlening tijdens topdagen kan verbeteren.

In een speciale enquête kunnen telers en kopers aangeven waar de service beter kan, bijvoorbeeld bij de medewerkers of in de organisatie van de karren. Ook wil de veiling weten wat de ervaringen zijn met een uur eerder veilen.

FloraHolland zegt het onderzoek te houden om van de topdagen in 2019 een succes te maken. Tijdens deze dagen, zoals Valentijn, Moederdag, Vrouwendag, Pasen en Pinksteren, wordt het bedrijf geconfronteerd met extra logistieke inspanningen. Is het aantal transacties op een normale dag al meer dan 100.000, op deze topdagen schiet het aantal er ver bovenuit.

Schaarste karren

De enquête volgt na een jaar waarin FloraHolland logistieke problemen had op deze belangrijke veildagen. Zo moest het bedrijf bijvoorbeeld een uitgiftestop van stapelwagens doorvoeren, kampte het met schaarste aan CC-containers en waren er problemen met de doorlooptijden. Een goede logistieke dienstverlening heeft een hoge prioriteit bij FloraHolland. In de loop van het jaar wordt duidelijk wat de enquête heeft opgeleverd, zegt een woordvoerder van de veiling.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 10°
  30 %
Meer weer