ForFarmers+geeft+nog+%C3%A9%C3%A9n+keer+gas+op+Zwarte+Cross
Nieuws
© ForFarmers

ForFarmers geeft nog één keer gas op Zwarte Cross

Na tien jaar stopt ForFarmers de samenwerking met de Zwarte Cross. Over drie weken is het de laatste keer dat de veevoerproducent gasten ontvangt op dit festival.

In 2009 is ForFarmers een samenwerking aangegaan met de organisatie van het Zwarte Cross festival. Het bedrijf heeft ruim 150.000 gasten als VIP ontvangen. Zij genoten van inmiddels het grootste festival van Nederland en het grootste motorcrossevenement ter wereld.

De samenwerking begon initieel om een informeel contactmoment met klanten, medewerkers en de agrarische sector in het algemeen te creëren en om de naamsbekendheid van ForFarmers in Nederland te vergroten. Wat startte met 5.500 bezoekers verdeeld over twee dagen, groeide uit tot maar liefst 22.000 bezoekers die in 2017 via ForFarmers aanwezig waren.

Laatste keer knallen

Na tien jaar is het voor ForFarmers tijd voor wat anders en loopt de samenwerking ten einde. Over drie weken gaat ForFarmers voor een laatste keer knallen op het Zwarte Cross festival. Daarna is het tijd voor wat nieuws. Wat dat gaat worden, is nog niet bekend.

Duidelijk is wel dat ForFarmers al haar leden wil bereiken, verspreid over heel Nederland. Jan Potijk, directeur ForFarmers Nederland: 'Wij zullen ons blijven inspannen om aansprekende activiteiten te ontwikkelen voor onze achterban, de boeren van Nederland, op de manier zoals ze dat van ForFarmers gewend zijn.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer