Overeenstemming over exclusieve Amazone-dealers

Kamps de Wild in Zevenaar meldt dat er overeenstemming is bereikt over exclusiviteit en werkgebied voor Amazone voor de Achterhoek Oost, Noordoostpolder, Flevopolder en de Veluwe.

Overeenstemming+over+exclusieve+Amazone%2Ddealers
© eigen foto Amazone

Door verdere uitbreiding van het Amazone productgamma en de versteviging van de marktpositie in Nederland, is Kamps de Wild eind 2016 begonnen met een herziening van zijn Amazone distributienetwerk.

Om efficiëntie en kennis te kunnen waarborgen, is er gekozen om de specifieke producten van Amazone te distribueren via exclusief geselecteerde Amazone dealerbedrijven.

In navolging van de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel heeft Kamps de Wild overeenstemming is bereikt over exclusiviteit en werkgebied met de volgende dealerbedrijven:
- Klein Hesselink in Aalten: Amazone-dealer voor de Achterhoek Oost.
- Dijkstra & Langeweg in Rutten en Kraggenburg: Amazone-dealer in de Noordoostpolder.
- De Kruyf Mechanisatie in Nijkerk in samenwerking met Bart Agro Mechanisatie in Biddinghuizen: Amazone-dealer voor de Flevopolder.
- De Kruyf Mechanisatie in Nijkerk: Amazone-dealer voor de Veluwe.

Er bestaat al een jarenlange relatie tussen deze dealerbedrijven, Kamps de Wild en Amazone. Dit komt de continuïteit van de service ten goede. Met de vestigingen van Greve is volgens Kamps de Wild een correcte afloop van de samenwerking overeengekomen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer