Bietentelers kunnen weer Betacal bestellen

Bietentelers kunnen zich deze maand bij Cosun Beet Company melden voor deelname aan de Betacal Telerregeling 2023. De uitlevering van de klakmeststof start vanaf de campagne van komend najaar.

Bietentelers+kunnen+weer+Betacal+bestellen
© Koos van der Spek

Via de telersregeling ontvangen de bietentelers een hoeveelheid Betacal kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief. De te verkrijgen volumes zijn gebaseerd op de aangeleverde hoeveelheid suikerbieten tijdens de laatste campagne.

Voor de aflevering van de meststof hebben de telers de keuze uit een vaste of vloeibare vorm, respectievelijk Betacal Filter of Betacal Flow. Bietentelers die buiten de telersregeling om nog meer Betacal willen bestellen, kunnen dit doorgeven aan Cosun Beet Company via het ledenportaal. Ook niet-telers kunnen contact opnemen voor een bestelling. Volgens de fabrikant is er nog genoeg product voorradig.


Uitlevering zaaizaad

Cosun Beet Company meldt verder dat de uitlevering van bietenzaad momenteel plaatsvindt. Het zaaizaad voor teeltseizoen 2023 dat op tijd besteld is, wordt uiterlijk 10 maart op de akkerbouwbedrijven afgeleverd. Na bestellen van extra bietenzaad is ook mogelijk via het ledenportaal van Cosun.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer