FDF wil twee weken actievoeren in maart

Farmers Defence Force (FDF) gaat vanaf maart twee weken lang actievoeren om te protesteren tegen het 'meedogenloze rampbeleid' van de overheid. Dat meldt voorman Mark van den Oever.

FDF+wil+twee+weken+actievoeren+in+maart
© Nieuwe Oogst

'Je kunt een hoop spektakel verwachten tussen 1 en 15 maart. De trekkers gaan weer het straatbeeld bepalen', stelt Van den Oever. Hoe de acties er precies uit komen te zien, wil hij nog niet zeggen. 'Maar de kans zit er bijvoorbeeld in dat we met héél veel mensen naar Den Haag komen. Net voor de Provinciale Staten-verkiezingen gaan we onze slag slaan.'

De FDF-voorman hoopt dat burgers in brede zin gaan meedoen met zijn campagne om een 'gezamenlijke vuist' te maken tegen het huidige beleid. 'Voedselzekerheid is geen vaststaand feit meer. We zien inmiddels ook dat er beleid in ontwikkeling is om boeren te dwingen hun land eerst aan de overheid aan te bieden bij verkoop. Dat is onbespreekbaar', zegt Van den Oever. In januari bepalen de actievoerders wat ze precies gaan doen en op welke dag.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 8°
  80 %
 • Zondag
  11° / 2°
  10 %
 • Maandag
  11° / -2°
  0 %
Meer weer