POAH! Terugblik Deutz-Fahr X710

De laatste drie weken van het jaar plaatsen we voor POAH! de best bekeken aflevering van 2020, 2021 en 2022. Die van 2020 is de Deutz-Fahr X710 van Janine en Dik van Veldhuizen uit het Gelderse Ede.

De trekker rijdt onder de naam Secret Power mee in de competitie van de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie (NTTO). Varkenshouder Dik van Veldhuizen sleutelt graag aan de trekker. Dochter Janine rijdt met passie en 'schik' op deze 7 liter Deutz.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer