POAH! Valtra Valmet 8150

Deze week in POAH!: de Valtra Valmet 8150 van Jarno Jansen uit het Gelderse Beemte Broekland. De trekker is gebouwd in 1987, heeft 125 pk en 13.000 draaiuren. Jansen zocht naar een machine met vierwielaandrijving. 'De trekker ziet er mooi uit en is ook nog mooi lomp, daar houd ik wel van.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer