POAH! Case Maxxum 5150

Deze week in POAH!: de Case Maxxum 5150 van Christian Platenkamp uit het Overijsselse Bornerbroek. Zijn motto luidt: terugschakelen is veur mietjes. 'Als die onderin op toeren komt, moet je hem er gewoon doorheen laten komen.'

De Case Maxxum 5150 is gebouwd in 1997, heeft 132 pk en 8.500 draaiuren. Platenkamp werkt bij een grondverzetbedrijf in de buurt en kocht zelf twee jaar geleden deze trekker bij een mechanisatiebedrijf in het Gelderse Groenlo.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  30 %
 • Maandag
  8° / 5°
  30 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  40 %
Meer weer