Nieuwe Oogst wint Gouden Greep

Nieuwe Oogst heeft de Gouden Greep van de NVLJ gewonnen met de zomerserie over klimaatverandering. De Bronzen Greep gaat naar Nieuwe Oogst-redacteur René Eijsink die een podcast maakte over 'Het Vertrouwensloket in de praktijk'.

De Zilveren Greep is voor het Verkiezingsproject van Jan Braakman en zijn collega's van Boerderij, maakte voorzitter Bert de Jong van de vakjury woensdagmiddag bekend. De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor de Land- en Tuinbouwjournalistiek (NVLJ) en heeft als doel de kwaliteit van de agrarische media te bevorderen.

De bekendmaking van de winnaars van de Gouden Greep-verkiezing vond plaats in het Gelderse Nijkerk. De vakjury nomineerde Nieuwe Oogst net als vorig jaar vijf keer. Vakblad Boerderij leverde de andere nominatie. Deze inzendingen maakten kans op de Bronzen, Zilveren of Gouden Greep.

Esther de Snoo, hoofdredacteur van Nieuwe Oogst: 'Het is een echte teamprestatie die hier is neergezet en zegt veel over de kwaliteit van onze redactie als geheel en de winnende redacteuren in het bijzonder. Net als vorig jaar is Nieuwe Oogst genomineerd met vijf mediaproducties. Daar zijn we trots op, maar schept ook een verantwoordelijkheid. Die nemen we.'


• Bekijk de genomineerde mediaproducties van Nieuwe Oogst hier

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer