Land van Glas goed voor Bronzen Greep

Nieuwe Oogst-redacteur Koen van Wijk heeft met zijn boek Land van Glas de Bronzen Greep gewonnen.

De prijs werd uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Landbouw Journalisten (NVLJ) bij de Proeftuin van Holland in Boskoop. De Zilveren Greep was voor het verkiezingsproject van Boerderij en de Gouden Greep ging naar Joep Dohmen en Ester Rosenberg. Die NRC-redacteuren schreven over het 'mestcomplot'.

Koen van Wijk was met Land van Glas genomineerd in de categorie Journalistieke producties. Nieuwe Oogst was zelf vertegenwoordigd in de categorie Innovatie met Agriterror treft Land van Maas en Waal en in de categorie Vakmanschap met Meer- en duurmelken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer