Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'We leven van de inkomsten van onze koeien'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week is Huizinga druk met de mais. Daarbij komt hij wel wat problemen tegen.

Er is materiaal kapot dat moeilijk te krijgen is. Uiteindelijk vindt Huizinga in Kiev een onderdeel, zodat hij verder kan zaaien. Daarnaast ligt de verkoop van mais en tarwe stil. 'Dus we leven nu op van de inkomsten van onze koeien.' Tot slot beantwoordt de boer een aantal vragen die jullie hem stelden via onze Facebookpagina en YouTube-kanaal.

De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
Meer weer