Boer Kees Huizinga vlogt vanuit Oekraïne

Kees Huizinga, een Nederlandse boer in Oekraïne, geeft vanaf vandaag elke vrijdag een update. Hij vertelt hoe het is om te boeren in oorlogstijd. Zo is hij momenteel aan het zaaien, maar is nog onduidelijk of hij uiteindelijk wel kan exporteren.

Emmeke, de vrouw van Huizinga, zit nog in het Drentse Emmen. Zij coördineert transporten naar Oekraïne, want er is hard behoefte aan bepaalde goederen. Zo zijn houdbare levensmiddelen, aggregaten en zaaigrond, maar ook paaseitjes momenteel zeer gewild.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer