Website en app van Nieuwe Oogst zijn vernieuwd

De website van Nieuwe Oogst, de app en de nieuwsbrieven zien er anders uit. Wat is er veranderd?

Website+en+app+van+Nieuwe+Oogst+zijn+vernieuwd
© Eigen Foto

Nieuwe Oogst is nog eigentijdser en aansprekender geworden. We doen dit in de hoop dat we hiermee onze lezers een verbeterde ervaring bieden. Behalve de restyling willen we nog meer benadrukken dat we ons richten op de toekomstgerichte boer en tuinder. Uit lezersonderzoek blijkt dat u nadrukkelijk behoefte heeft aan meer redactionele aandacht voor de agrarische markten en een beter overzicht van onze nieuwe video's, podcasts, webinars en natuurlijk POAH! op zaterdagochtend.

We vernemen graag wat u ervan vindt! U kunt dit mailen naar redactie@nieuweoogst.nl.


Wat is er veranderd?

Op de homepage en sectorpagina's vindt u bovenaan onze primeurs en groot nieuws, video's en podcasts, onze beste analyses, rake interviews, profielen van mensen die ertoe doen, prikkelende opinie's en diepgravende achtergronden. Vanaf vandaag staan er extra sectorale nieuwsblokken op de homepagina, zoals veehouderij, akker- en tuinbouw. En op de veehouderijpagina staan extra blokken met melkvee-, varkens-, pluimvee- en vleesveehouderijnieuws. Dit geldt ook voor de andere sectoren.

Wij zijn uiteraard erg benieuwd wat u van deze update vindt

Esther de Snoo, hoofdredacteur Nieuwe Oogst

Waarom doen we dit? Ons doel is om het nieuws zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te presenteren, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van wat er in de agrarische sector gebeurt. Hierdoor kunt u naast het algemene nieuws, video's en podcasts gemakkelijk door de verschillende sectoren navigeren en bent u direct weer helemaal op de hoogte van het meest recente nieuws en de laatste ontwikkelingen in de hele land- en tuinbouw.

Zijn we nu klaar? Nee, we zijn continu aan het vernieuwen. Als we verbeteringen zien of aangereikt krijgen, bijvoorbeeld door u, voeren we deze door. Misschien had u eerder al gemerkt dat nieuweoogst.nl regelmatig iets verandert. We onderzoeken namelijk steeds hoe we de app en website verder kunnen verbeteren. Zo hopen we nieuweoogst.nl elke dag weer een beetje beter te maken.


Update app

Dit is niet de enige verandering aan nieuweoogst.nl. Onze apps voor iPhone en iPad zijn namelijk ook op de schop gegaan. De apps zijn helemaal aangepast aan de nieuwe vormgeving en voor een nog beter nieuwsoverzicht. Wij zijn uiteraard erg benieuwd wat u van deze update vindt. Mail ons.

Download de vernieuwde app voor iOS of Android.

Nieuwe Oogst wordt uitgegeven door AgriPers. De uitgeverij in het hart van de agrarische sector. AgriPers investeert continu in innovatie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
 • Vrijdag
  23° / 16°
  90 %
Meer weer