Podcast: Coalitie spreekt met jonge boeren en tuinders

De landbouwwoordvoerders van de coalitiepartijen gingen in gesprek met jonge boeren en tuinders. Dat gebeurde op het melkveebedrijf van Kees van Vuuren in het Utrechtse Montfoort.

Op de voergang van het melkveebedrijf spraken ze woensdagavond tijdens een webinar met jonge boeren en tuinders. Aanleiding daarvoor was het nieuwe regeerakkoord van VVD, D66, CDA en ChristenUnie. Thom van Campen (VVD), Pieter Grinwis (CU), Tjeerd de Groot (D66) en Derk Boswijk (CDA) lichtten er het regeerakkoord toe.

Daarbij spitste de discussie zich toe op de punten die de agrarische jongeren in mei hadden ingebracht in de formatie. Dat manifest is opgesteld door NAJK en de coöperatieve jongerenraden van het agrobedrijfsleven. Op initiatief van het NAJK werd het webinar georganiseerd in samenwerking met Nieuwe Oogst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer