'De laatste Nieuwe Oogst in deze vorm'

Het weekend is het moment om even afstand te nemen, te bezinnen, bij te komen van een drukke week en tijd te maken voor andere zaken. Bijvoorbeeld om te lezen, weer helemaal op de hoogte te zijn van wat er speelt in de land- en tuinbouw, politiek, agrarische markten, agribusiness, regio's en verenigingen, ondertussen rustig een kop koffie drinkend met elkaar.

%27De+laatste+Nieuwe+Oogst+in+deze+vorm%27
© Dirk Hol

Door de week is het druk, bent u op het land, in de schuur, de stal of kantoor. Naar een bijeenkomst, vergadering of studieclub. Dan volgt u het nieuws online, via de app en nieuwsbrieven. Dat is makkelijk, snel en handig.

De wekelijkse uitgave van Nieuwe Oogst moet een 'cadeautje' zijn dat past bij uw behoeften in het weekend wanneer u tijd heeft om bij te lezen, kennis op te doen en te reflecteren. Door de week houden we u op de hoogte via de onlinekanalen en de Nieuwe Oogst-app.

Volgende week zaterdag vindt u een vernieuwde Nieuwe Oogst in de brievenbus en op uw tablet, telefoon en pc. Op basis van lezersonderzoek over wat u verlangt van Nieuwe Oogst, zijn we al geruime tijd aan de slag. Het is ook onderdeel van onze redactionele koers waarbij de toekomstgerichte boer en tuinder centraal staat.

Volgende week vindt u een vernieuwde Nieuwe Oogst

Esther de Snoo, hoofdredacteur Nieuwe Oogst

De vernieuwde Nieuwe Oogst brengt, naast nieuws, meer ruimte voor diepgang, zoals achtergronden bij het nieuws, interviews, opinies, analyse, bedrijfs- en gebiedsreportages en beleving. Gaan uw vertrouwde krant en website helemaal op de schop? Nee hoor, want u waardeerde Nieuwe Oogst al als positief.

Echter, we leven in een complexe, snel veranderende wereld die ons voortdurend met nieuwe uitdagingen confronteert en waarbij iedereen continu op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Daarmee omgaan, typeert de toekomstgerichte ondernemer. Dat geldt ook voor Nieuwe Oogst. We passen ons aan aan uw behoeften als lezer en de manier waarop u uw nieuws, verdiepende artikelen en content wilt ontvangen.

Dit nummer is de laatste Nieuwe Oogst in deze vorm, geïntroduceerd in 2018. Dat doet een beetje pijn. Tegelijk kijken we toekomstgericht uit naar de nieuwe Nieuwe Oogst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer