Podcast: Landbouwministers in gesprek met agrarische jongeren

Landbouwministers Henk Staghouwer (LNV) en Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) traden vijf weken geleden aan. Op initiatief van het NAJK en in samenwerking met Nieuwe Oogst gingen beide ministers in gesprek met agrarische jongeren.

NAJK-voorzitter Roy Meijer schoof namens de agrarische jongeren aan en hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst trad als onafhankelijk gespreksleider op. Aan de orde kwamen de gebiedsgerichte aanpak, derogatie en de stand van zaken van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn, verdienvermogen, de gewasbescherming en de besteding van de gelden die ondergebracht zijn in fondsen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer