Dutch Dairy Days afgelast

De eerste editie van de Dutch Dairy Days is afgelast, omdat de neuzen nog niet allemaal dezelfde kant op wijzen. Dat hebben HHH, CRV en Agrifirm besloten. Als de coronasituatie dit toelaat, worden de komende maanden gesprekken gevoerd om alles weer op één lijn te krijgen.

Dutch+Dairy+Days+afgelast
© René Eijsink

De afstemming over hoe de show vorm te geven, vraagt meer tijd. De Dutch Dairy Days stonden gepland voor 25 en 26 maart 2022. De HHH-show en NRM zouden samengaan in deze nationale koeienshow.

'Namens onze leden hebben we ons afgelopen herfst enorm ingezet om de HHH-show van november door te laten gaan. Tot onze grote teleurstelling kon dat vanwege de coronabeperkingen niet. Daarnaast hebben we met onze leden afgesproken dat er een verdere afstemming komt over hoe een toekomstige show verder vorm te geven', stelt HHH-woordvoerder Dick van Deelen.


Holsteinfokkerij in etalage

'De eventuele samenwerking vraagt om een zorgvuldige afstemming van standpunten, met oog voor de belangen van de leden. Het is in deze fase van het proces belangrijk om elkaar daarvoor tijd en ruimte te geven. Samen staan we nog steeds voor hetzelfde doel: de Nederlandse holsteinfokkerij jaarlijks in de etalage zetten met een fantastische nationale show op het allerhoogste niveau', verklaart Wietse Duursma, voorzitter van coöperatie CRV.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer