Plantion en Koninklijke VBW verlengen samenwerking

Plantion en Koninklijke VBW maken bekend dat zij de komende jaren met elkaar blijven samenwerken. De nieuwe overeenkomst ging in op 1 januari 2022 en loopt tot eind 2023.

Plantion+en+Koninklijke+VBW+verlengen+samenwerking
© Plantion/VBW

Bloemenveiling Plantion en branchevereniging voor bloemisten VBW bundelden in 2019 de krachten. Het doel van de samenwerking was en is nog altijd het versterken van de individuele en collectieve marktpositie van de Nederlandse bloemist.

Regelmatig worden gezamenlijke bijeenkomsten georganiseerd en trainingsprogramma's aangeboden, zoals Stap en FloraVita, om bloemisten te inspireren en te ondersteunen in toekomstgericht ondernemerschap. De samenwerking stemt alle partijen tevreden.


Lidmaatschap VBW

Als onderdeel van de samenwerking brengt VBW bij haar leden Plantion onder de aandacht als aantrekkelijk en compleet inkoopcentrum. Andersom betaalt Plantion voor bloemisten die klant worden en aantoonbaar producten bij Plantion inkopen het lidmaatschap van VBW. Zo krijgen deze bedrijven toegang tot het volledige supportprogramma. Op deze manier versterken Plantion en VBW niet alleen de Nederlandse bloemist, maar ook elkaar.

Plantion en VBW hebben de intentie om de samenwerking telkens met twee jaar te verlengen. Plantion is een marktplaats waar bloemisten en detail- en groothandels on- en offline terechtkunnen voor bloemen en planten. VBW is de brancheorganisatie voor de gevestigde Nederlandse bloemendetailhandel. Met ruim 1.250 aangesloten winkels vertegenwoordigt VBW ruim 65 procent van de omzet in de branche.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  70 %
 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
Meer weer