Plantion opent showroom De Kas voor kamerplanten

Plantion heeft de marktplaats uitgebreid met De Kas, een showroom in mediterrane stijl voor kamerplanten. De Kas staat in een gedeelte van het groencentrum en is woensdagochtend geopend.

Plantion+opent+showroom+De+Kas+voor+kamerplanten
© Plantion

De Kas biedt betekent een extra mogelijkheid om kamerplanten bij Plantion in te kopen en biedt toegang tot een breed assortiment. In een mooi ingerichte ruimte kunnen bloemisten, tuincentra en andere klanten de producten 'zien, ruiken en voelen' en vervolgens direct bestellen via QR-codes.

In de webshop ziet de klant of het product realtime op voorraad is. Als een besteld product in De Kas staat, kan het meteen worden meegenomen. Bestellen is uitsluitend mogelijk via de webshop.

Over de indeling en inrichting van De Kas heeft Plantion goed nagedacht. Achterin de ruimte wordt het actuele aanbod gepresenteerd in een stijlvolle 'inspiratiekas'. Daarvoor staan Deense karren opgesteld met vooruitgeschoven voorraad van de betreffende kwekers, met QR-codes.


Inspirerende plek

In De Kas zullen veelal wat grotere en exclusievere soorten te zien zijn, aangevuld met producten die passen bij de tijd van het jaar. De mediterrane sfeer, een zitgelegenheid met koffie en de persoonlijke begeleiding door een Plantion-medewerker moeten De Kas tot een inspirerende plek maken.

Vanwege de opening van De Kas staan kamerplanten vanaf 19 januari tot het eind van de maand centraal bij Plantion. Onder de noemer 'Ga voor gezond!' worden op verschillende plekken producten gepresenteerd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer