Plantion voorkeursleverancier Garden Retail Service

Bloemenveiling Plantion in het Gelderse Ede is voorkeursleverancier geworden van Garden Retail Service. GRS is een inkoopcollectief voor tuincentra. De partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België.

Plantion+voorkeursleverancier+Garden+Retail+Service
© Vidiphoto

Het doel van de samenwerking is een breder assortiment bloemen en planten in de markt te zetten en maatwerk te bieden aan tuincentra. Meer dan 125 zelfstandige tuincentra in Nederland en België en 23 Nederlandse GroenRijk-vestigingen zijn bij GRS aangesloten.

Het collectief faciliteert een bundeling van activiteiten op het gebied van logistiek, inkoop en categorymanagement voor zelfstandige tuincentra in Nederland en België en de franchise-ondernemers onder het GroenRijk-label. Plantion presenteert zich op woensdag 17 en donderdag 18 november op de GRS-beurs in het Zuid-Hollandse Boskoop aan de betreffende tuincentra.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer