Plantion versterkt beleving op afstand met nieuw ledscherm

Bloemenveiling Plantion heeft maandagochtend een nieuw ledscherm in gebruik genomen in de afmijnzaal. De bloemenveiling investeert hiermee in haar online dienstverlening.

Plantion+versterkt+beleving+op+afstand+met+nieuw+ledscherm
© VVB Van Bree

Het 84 vierkante meter grote scherm is een eerste stap in de vernieuwing van de marktplaats die Plantion van plan is door te voeren. Het doel is dat elke klant 24/7 bij Plantion terechtkan, waarbij hij zelf bepaalt hoe hij inkoopt en van welke extra services hij gebruik wil maken. Hiermee beoogt de bloemenveiling meer koopkracht op de marktplaats, met jaarlijks 10 procent meer handel en omzet.

In de afmijnzaal worden de drie klokken van Plantion getoond op één groot ledscherm. De hoge resolutie in combinatie met het grote schermoppervlak biedt ook extra ruimte. Inspiratie en informatie in de vorm van productfoto's, filmpjes over een specifieke aanvoerder, wekelijkse noviteiten en allerlei andere boodschappen behoren tot de mogelijkheden. Het ledscherm is geleverd en geïnstalleerd door het Belgische automatiseringsbedrijf Aucxis.


'Het ledscherm versterkt de beleving en helpt ons om het fysiek veilen toekomstbestendig te maken. We streamen ook dagelijks live videobeelden naar onze Kopen Op Afstand-kopers. De beleving op afstand is daardoor vrijwel hetzelfde als voor de kopers op de tribune', meldt manager facilitair en logistiek Gerco van de Hoef van Plantion.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  50 %
 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
Meer weer