Floraphoto komt met live beeldbewerking voor sierteelt

Fotobewerkingsdienst Floraphoto komt met een nieuwe service. Kwekers en groothandelaren in de bloemen- en plantensector kunnen hiermee live hun partijfoto's voor de klokverkoop bewerken.

Floraphoto+komt+met+live+beeldbewerking+voor+sierteelt
© Floraphoto

Floraphoto, dat de sierteelt ondersteunt met digitale oplossingen, gaat de fotoservice deze maand nog lanceren. Het Noord-Hollandse bedrijf merkt al langer een behoefte vanuit de sector aan een live fotobewerkingsprogramma voor zijn klanten in de sierteeltsector.

'Waar bloemen en planten vroeger op de vloer werden bekeken, gaat de verkoop op de klok steeds vaker online', zegt eigenaar Michiel Kuipers van Floraphoto. 'Daardoor zijn wel goede foto's nodig en vaak zelfs verplicht. Dat is iets waar kwekers vaak veel tijd en energie in moeten steken.'

Een seringenkweker in Aalsmeer test het nieuwe systeem en is positief. 'We uploaden onze foto's in realtime en binnen enkele seconden ontstaan daaruit goede en actuele partijfoto's. De beelden worden automatisch vrijstaand gemaakt waarna ze in een eigen sjabloon of huisstijl kunnen worden geplaatst.' Volgens de Noord-Hollandse teler zorgt de dienst zelfs tot hogere klokprijzen en meer klokverkoop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  20 %
Meer weer