ForFarmers focust volgend jaar op de zeug

De focus voor de varkensspecialisten binnen ForFarmers ligt volgend jaar op vitale zeugen met een lange levensduur en technische topresultaten.

ForFarmers+focust+volgend+jaar+op+de+zeug
© Twan Wiermans

Themajaar 'Zeug & Zo' wordt gevuld met specialistische kennis, praktische informatie en tips. Bovendien introduceert ForFarmers een nieuw specialistisch team om samen met de zeugenhouder het verschil te maken in alle levensstadia van de zeug.

Binnen ForFarmers stond 2021 in het teken stond van 'een jaar vol BIG moments', dat is in 2022 de zeug. Iedere zeugenhouder streeft naar gezonde koppels biggen van goede kwaliteit. Om dit resultaat te behalen, is het van groot belang dat de zeugen vitaal zijn, meldt ForFarmers.


Nova-team

Zeugen zorgen er voor dat de biggen geboren worden en een goede start maken. Aan de hand van de pijlers productie, gezondheid, werkgemak en duurzaamheid diept ForFarmers in 2022 maandelijks praktische thema's uit. Om de focus op zeugen extra kracht bij te zetten, introduceert ForFarmers vanaf 2022 het nieuwe Nova-team.

Dat bestaat uit zeugenspecialisten, een technisch specialist en een nutritionist, en is gespecialiseerd in zeugen. 'Door de specialistische kennis en ervaring van onze collega's te bundelen in dit team, wordt de zeugenhouder nog beter voorzien van het juiste voer met bijpassende toepassing en een goed advies', meldt Rogier Verburgh, verkoopleider Varkens bij ForFarmers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer