POAH!-plein op RMV Hardenberg

Een van de hoogtepunten van de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg is het POAH!-plein van Nieuwe Oogst. Een absolute aanrader met oude en nieuwe trekkers, maar natuurlijk ook POAH!-afleveringen op een groot scherm.

'Het POAH! plein is ontstaan in samenwerking met Nieuwe Oogst', vertelt beursmanager Lucas van 't Hof. 'Wat we hier laten zien is de technologische ontwikkeling van de sector. Het hoogtepunt na twee jaar is dat we weer open mogen.' Andere hoogtepunten zijn volgens hem de productlancering van het nieuwe model van Massey Ferguson en de Lely Sphere die hier voor het eerst in het echt is te zien.

De beurs is woensdag en donderdag nog open van 13 tot 22 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer