PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade

De online foodmarktplaats VersTrade verbindt foodprofessionals aan grote en kleine producenten van levensmiddelen en dranken. PostNL stapt in als minderheidsaandeelhouder om verdere groei te realiseren. Door deze samenwerking kan VersTrade nog meer aanbieders toevoegen aan zijn platform.

PostNL+neemt+belang+in+online+foodmarktplaats+VersTrade
© VersTrade

Chef-koks zijn volgens VersTrade altijd op zoek naar de pareltjes in de markt. Aan de andere kant zijn voedselproducenten net zo hard op zoek naar afnemers voor de mooie producten die zij bieden. Zo ontstond het idee voor oprichters Muhanad Alsalhi en Leo Nolen om vraag en aanbod met elkaar te verbinden via een platform voor voedselproducenten en horecaondernemers.

VersTrade biedt met zijn online marktplaats een centrale plek voor producenten om hun producten landelijk af te zetten. Terwijl de bestelling, betaling en bezorging in een keer wordt geregeld. Voor fabrikanten biedt VersTrade de mogelijkheid bestaande en nieuwe klanten op een makkelijke manier te bedienen. Met PostNL's kennis van e-commerce verwacht VersTrade de processen verder te kunnen ontwikkelen en sneller te kunnen groeien.

Horecazaken, cateraars, speciaalzaken en onlineretailers zien de voordelen van VersTrade, zegt directeur Alsalhi. 'Het platform biedt efficiencybundeling en structuur in de inkoop bij veel verschillende leveranciers. Zo is horecagelegenheid Anne&Max een klant van het eerste uur en heeft VersTrade in de zomer van 2021 ook het ondemandbezorgbedrijf Gorillas aan de klantenkring toegevoegd.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer