Nedap+en+CRV+werken+intensief+samen
Nieuws
© CRV

Nedap en CRV werken intensief samen

Technologiebedrijf Nedap en veeverbeteringsorganisatie CRV hebben een nieuw samenwerkingscontract getekend. Het gaat om de wereldwijde verkoop van Ovalert. Ook gaan beide bedrijven data uitwisselen voor verdere productontwikkeling.

Ovalert is een systeem dat veehouders met sensortechnologie ondersteunt bij het management van hun veestapel. Dit systeem is al een eerder product van de samenwerking tussen beide partijen. Nedap heeft hiervoor de hardware ontwikkeld. De software is grotendeels een product van CRV die daarmee ook koppelingen kan maken met programma's als stieradviesprogramma Sirematch.

Ovalert wordt via de distributiekanalen van CRV verkocht. Zo maken veehouders in onder andere Nederland, Vlaanderen, Tsjechië, Engeland, Italië, China en de Verenigde Staten hier gebruik van. In een aantal van deze landen heeft CRV zelf bedrijven, in andere landen, zoals Italië en China, wordt Ovalert via het CRV-distributiekanaal op de markt gebracht. CRV wil Ovalert ook in andere landen vermarkten.


Data-uitwisseling

Nedap en CRV hebben ook afspraken gemaakt over de uitwisseling van data, mits de klant hiermee instemt. 'Het delen van data biedt voor beide partijen een kansrijke informatiebron voor het ontdekken van mogelijkheden om nog meer waarde toe te voegen aan bestaande en nieuwe oplossingen die veehouders verder helpen', zegt Bas Driessen, salesmanager bij Nedap Livestock Management.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer