Amazone verkoopt Tigges-vorenpakkers

De Duitse machinefabrikant Amazone is gaan samenwerken met fabrikant Tigges in het Duitse Oelde en gaat deze producten onder eigen naam verkopen.

Amazone+verkoopt+Tigges%2Dvorenpakkers
© Tigges

Tigges maakt vorenpakkers die zijn te gebruiken in combinatie met de Amazone-ploegen. Het productgamma omvat enkelvoudige vorenpakkers die zijn te gebruiken zijn als omkeerpakker met een extra nokkenwals. Daarnaast zijn dubbele pakkers verkrijgbaar. Deze hebben gegoten ringen met een diameter van 900 millimeter en 700 millimeter.

Ook zijn diverse ringprofielen en ringbreedtes leverbaar. De grote ringen met een breed profiel zijn geschikt voor lichte gronden, terwijl de kleine ringen met smalle snijkant juist grove kluiten op zwaardere gronden kunnen breken. Vooral bij het ploegen in het voorjaar is het verdichten met een vorenpakker belangrijk om uitdroging te voorkomen.


Breedte

De Tigges-pakkers zijn verkrijgbaar tot een werkbreedte van 465 centimeter. Optioneel zijn de pakkers van meer dan 3 meter breed te leveren met een hydraulisch neerlaatbare lengtetransportinrichting.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 11°
  10 %
 • Zondag
  21° / 6°
  10 %
 • Maandag
  20° / 12°
  70 %
Meer weer