Corona+zet+weer+streep+door+Kom+in+de+Kas
Nieuws
© Kom in de Kas

Corona zet weer streep door Kom in de Kas

De organisatoren van Kom in de Kas hebben vanwege corona een streep door het evenement gezet. Het is het tweede jaar op rij dat dit gebeurt.

De organisatie zag zich in maart 2020 ook al genoodzaakt om Kom in de Kas vanwege corona te annuleren. 'De gezondheid van de bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van de bedrijven mogen we niet in gevaar brengen', legt landelijk voorzitter René van Dop uit.

De eigenlijke organisatie van Kom in de Kas is in handen van regiocomités. Na overleg met de regio's in oktober 2020 is bekeken hoe het evenement op een veilige manier zou kunnen worden georganiseerd. Daarbij zijn verschillende scenario's bekeken, maar het bestuur vindt het niet verantwoord om mensen te stimuleren op pad te gaan.


In overleg met de regiocomités wordt nog bekeken hoe er voorafgaand aan en tijdens het Kom in de Kas-weekend toch aandacht voor de Nederlandse glastuinbouw kan worden gevraagd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer