Kom in de Kas 2020 vanwege coronavirus afgelast

Evenement Kom in de Kas gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus. De organisatie neemt dat een besluit uit voorzorg.

Kom+in+de+Kas+2020+vanwege+coronavirus+afgelast
© Ruben Meijerink / APA FOTO

Kom in de Kas 2020 kent 109 deelnemende bedrijven en honderden vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden. Naar verwachting zouden ruim 200.000 belangstelllenden op 4 en 5 april de kassen van deze bedrijven bezoeken. De gezondheid van de bezoekers, personeel, vrijwilligers en ondersnemers telt volgens het bestuur veel zwaarder dan sectorpromotie en een gezellig evenement.

'Langer wachten in de hoop dat het coronavirus aan het uitdoven is, zou geen recht doen aan de onzekerheid voor direct betrokkenen. Daarbij hebben de ondernemers sowieso al maatregelen te nemen vanwege de coronadreiging. Die zijn nodig om de gezondheid van medewerkers te beschermen en het eigen bedrijf draaiend te houden. Erg spijtig, ook gelet op de nieuwe opzet van dit jaar. Er is ons inziens echter geen andere keuze te maken.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer