Kuhn+EL+162%2D300+Biomulch+verhoogt+organischestofgehalte
Nieuws
© Kuhn

Kuhn EL 162-300 Biomulch verhoogt organischestofgehalte

De EL 162-300 Biomulch-frees van Kuhn verbetert het gebruik van groenbemesters en verhoogt het organischestofgehalte in de grond.

De nieuwe EL Biomulch-frees is ontworpen om verse resten in de grond te mengen op diepten van 3 tot 6 centimeter en bij werksnelheden tot 10 kilometer per uur. Het mengsel van grond en plantenresten, dat ontstaat als je de bovenste centimeters van het perceel bewerkt, intensiveert de omzetting van reststoffen in organische stof. Deze techniek, die bekendstaat als biofumigatie, stimuleert de afbraak van groenbemesters.


De frees heeft een werkbreedte van 3 meter en is geschikt voor trekkers met een vermogen tot 165 pk. De rotor heeft een diameter van 550 millimeter is voorzien van 72 messen onder een hoek van 95 graden voor een goede menging van grond en gewasresten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 5°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
Meer weer