Kuhn Pro-Longer GII e-LPA MAXIview armklepelmaaier

De Kuhn Pro-Longer GII EP 5783 e-LPA is een nieuwe armklepelmaaier voor het klepelen van struiken, hagen en graspercelen met een horizontaal bereik van maximaal 5,70 meter, een verticaal bereik van 6,70 meter en een hydraulisch rotorvermogen van 80 pk.

Kuhn+Pro%2DLonger+GII+e%2DLPA+MAXIview+armklepelmaaier
© Kuhn

Op basis van de Kuhn Pro-Longer GII LPA-modellen is de MAXIview-arm met parallellogramconstructie ontwikkeld. De parallellogramfunctie is nu ook beschikbaar op de Pro-Longer GII e-LPA in 'elektronische' uitvoering. Die combinatie zorgt voor een lange naam: de Kuhn Pro-Longer GII e-LPA MAXIview.

De constructie vergroot het inzetbereik van de machine door de eenvoudige bediening met een betere balans, een lagere belasting van de klepelarm en met MAXIview dus optimaal zicht op het werk. De e-LPA-functies voor het bedienen van de cilinders van de hydraulische arm hebben elektronische intelligentie geïntegreerd. Dit biedt veel automatische functies tijdens het rijden en klepelen.


Hoge precisie

Aanvullend op de bestaande serie LPA-modellen heeft de nieuwe Kuhn Por-Longer GII e-LPA een parallellogram in de arm die volledig elektronisch wordt gestuurd. Door de toepassing van elektronica is een compacte constructie met een hoge precisie gerealiseerd. Deze specifieke functie is exclusief door Kuhn gepatenteerd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer