Deutz en John Deere ontwikkelen gezamenlijk motoren

Deutz en John Deere Power Systems (JDPS) gaan een ontwikkelings- en aanbestedingssamenwerking aan voor de productie van motoren met een vermogen tot 177 pk (130 kW).

Deutz+en+John+Deere+ontwikkelen+gezamenlijk+motoren
© Deutz-Fahr

John Deere en Deutz brengen verschillende vaardigheden en competenties samen. Die moeten motoren opleveren die aan de behoeften van de klant voldoen. De samenwerking stelt beide bedrijven in staat om te profiteren van de wereldwijde schaalvoordelen.

De gemeenschappelijke ontwikkeling strekt zich uit op de hardware en de constructie van de motoren. Deze worden telkens geproduceerd door een extern bedrijf en onafhankelijk op de markt gebracht door John Deere en Deutz.


Lage prestatiesegment

'Het bundelen van onze complementaire specialistische kennis en focusgebieden geeft ons de mogelijkheid om klanten van John Deere en Deutz betrouwbare en goedkope motoren aan te bieden in het lagere prestatiesegment', zegt Pierre Guyot van John Deere Power Systemen.

'Het feit dat John Deere Deutz als partner heeft om samen aan motoren te werken, bevestigt onze sterke positie op de markt voor offroad-aandrijfoplossingen', zegt Frank Hiller van Deutz. 'Deze samenwerking is een belangrijke stap in termen van het opbouwen van een zakelijke relatie tussen beide bedrijven.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 16°
  0 %
 • Zondag
  30° / 16°
  0 %
 • Maandag
  29° / 15°
  5 %
Meer weer