John+Deere%2Ddealer+Kraakman+neemt+Vervaet+en+Stehouwer+over
Nieuws
© Kraakman

John Deere-dealer Kraakman neemt Vervaet en Stehouwer over

John Deere-dealer Kraakman neemt alle activiteiten over van collega-dealers Vervaet en Stehouwer. Met de deal breidt Kraakman zijn vestigingen uit van elf naar zestien.

De schaalvergroting past bij de groeiambities van Kraakman. Met de samenvoeging ontstaat een dealerbedrijf dat het volledige productportfolio van John Deere aanbiedt: landbouw, turf en golf. Na de overname is er een bredere basis om nieuwe ontwikkelingen van John Deere uit te rollen, zoals Connected Machines, Farmsight en onderhoudscontracten.

Na de overname is Kraakman actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Limburg, een stuk van Noord-Brabant en Gelderland op het gebied van landbouw. Voor tuin en park valt nu ook Utrecht en grotendeels Noord-Brabant onder de verantwoordelijkheid van Kraakman. De overname ligt in lijn met de Dealer of Tomorrow-strategie van John Deere.


Aansturing en personeel

Alle bestaande vestigingen van Kraakman en de nieuwe vestigingen gaan verder onder de naam Kraakman in plaats van Kraakman Perfors. De huidige directeur van Vervaet, Dany Dieleman, en de huidige directeur-eigenaar van Stehouwer, Hayo Dons, gaan de aansturing doen van de vijf nieuwe vestigingen. Ook het personeel van Vervaet en Stehouwer gaat over naar de nieuwe eigenaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer