Gegevensuitwisseling tussen Claas, 365FarmNet en John Deere mogelijk

Uitwisseling van machinegegevens tussen Claas, 365FarmNet en John Deere is nu mogelijk. In de toekomst zullen er meer DataConnect-partners bijkomen.

Gegevensuitwisseling+tussen+Claas%2C+365FarmNet+en+John+Deere+mogelijk
© Claas

DataConnect biedt de mogelijkheid om machinegegevens tussen de platforms uit te wisselen, zodat gebruikers een overzicht hebben van alle informatie van hun machinepark met verschillende merken op één platform naar keuze. Voorheen moesten zulke gegevens voor elk merk op afzonderlijke en overeenkomstige platforms of webportals van de fabrikant zelf worden bekeken.

Met de structuur van de directe cloud-to-cloudoplossing is nu naadloze en geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk zonder dat dit veel inspanning vraagt van de gebruikers. Dankzij realtime gegevensuitwisseling krijgen ze een liveoverzicht van het totale machinepark. Daarnaast werkt DataConnect zonder extra hardware- en softwarecomponenten en zorgt het voor beveiligde gegevensverwerking.


Vijf machinegegevens

Met deze nieuwe aanpak kunnen de agrarisch ondernemers vijf verschillende machinegegevens van hun machinepark zien: de huidige machinepositie, de historische machinepositie, het brandstofpeil, de status van de machine op het veld en de machinesnelheid.

De gebruiker kiest zelf het bedrijfsgebonden digitale platform om de gegevens op weer te geven. Zodra de verbinding is gemaakt, verschijnen ook de machines van de andere merken automatisch op het scherm. De voertuigen worden weergegeven met pictogrammen in de kenmerkende kleurcombinatie van het merk of zijn zichtbaar in het infovak van het pictogram. In de toekomst zal het pakket worden uitgebreid met meer partners en functies.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer