John Deere belangrijkste trekkermerk akkerbouwers

Van de Nederlandse akkerbouwers vindt 21,7 procent John Deere het belangrijkste trekkermerk op het bedrijf. Dat blijkt uit cijfers van AgriDirect.

John+Deere+belangrijkste+trekkermerk+akkerbouwers
© John Deere

In de top 3 staan ook de trekkermerken New Holland met een score van 20,7 procent en Fendt met 13,7 procent. Gezien de verkopen van trekkers in Nederland is deze top 3 geen verrassing. Daarna volgen Case IH (12,7 procent) en Massey Ferguson (7,9 procent).Bijna achtduizend Nederlandse akkerbouwbedrijven met minstens 10 hectare akkerbouwgrond en/of 2 hectare vollegrondsgroenteteelt hebben informatie gedeeld over bedrijfsactiviteiten, toekomst- en investeringsplannen. Tijdens de jaarlijkse data-actualisatie van AgriDirect in 2020 hebben ze onder andere antwoord gegeven op de vraag: welk trekkermerk is het belangrijkste in gebruik op uw bedrijf?

Van de ondervraagden geeft 21,7 procent aan dat John Deere het belangrijkste trekkermerk op het bedrijf is. Vorig jaar eindigde John Deere nog op de tweede plek, vlak onder New Holland. Het belangrijkste trekkermerk van vorig jaar eindigt nu op de tweede plek met 20,7 procent.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
Meer weer