Biobeurs 2021 wordt online kennisweek

De Biobeurs 2021 schakelt in verband met de coronamaatregelen om naar een online event. Vanaf 18 tot en met 22 januari vindt daarom de BioKennisWeek plaats.

Biobeurs+2021+wordt+online+kennisweek
© Peter Smit

De organisatie van de Biobeurs vindt dat vanwege de coronapandemie de beurs niet op een verantwoorde manier is te houden. Met de BioKennisWeek biedt de organisatie in 2021 een online alternatief waarbij kennisoverdracht en online ontmoeting vooropstaan. De fysieke Biobeurs schuift door naar 2022.

Bionext-directeur Michaël Wilde zegt dat het online event gericht zal zijn op het bij elkaar brengen en kennis delen. 'Daarnaast is het belangrijk om nieuwe partijen te interesseren voor en te informeren over biologisch. Daar is een online platform natuurlijk uitermate geschikt voor. We gaan er dan ook van uit dat het bereik met deze week groter zal zijn dan ooit. Hoe deze week er precies uit gaat zien, weten we nu nog niet. Daar gaan we in de komende weken invulling aan geven.'


Groei en klimaat

Bionext organiseert deze BioKennisWeek met partners uit de hele keten en vele aanverwante partijen. Samen gaat de organisatie op zoek naar de oplossingen voor de uitdagingen waar de sector voor staat zoals de groei van biologisch, klimaat, gezondheid en verdere verduurzaming.


De organisatie van de BioKennisWeek nodigt geïnteresseerden uit om een voorstel in te dienen voor het geven van een workshop. Dit kan tot eind deze maand.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  4° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -1°
  10 %
 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
Meer weer