Voorstel+%27Beste+idee+van+Varkensland%27+indienen+voor+1+november
Nieuws
© Freelancer

Voorstel 'Beste idee van Varkensland' indienen voor 1 november

Twintig varkenshouders, dierenartsen en adviseurs dienden al een voorstel in voor 'Het beste idee van varkensland' (HBIVV) 2020. Mensen die nog willen meedingen naar de trofee kunnen hun voorstel tot 1 november indienen.

De verscheidenheid van de al ingediende plannen, toepassingen en innovaties is groot, geeft coördinator Ellen de Lange aan. Ze passen goed bij de positieve schwung die HBIVV wil bereiken in de varkenshouderij.

De voorwaarden om mee te dingen zijn dat het idee nog niet op de Nederlandse markt is, bijdraagt aan het werkplezier van de varkenshouder of helpt om de trots op het vak en de sector te vergroten.


Hulp bij uitvoering

Uit alle inzendingen selecteert een commissie vijf inzendingen die tijdens de finale op 10 december hun idee mogen pitchen voor een deskundige jury. Het winnende idee wordt in contact gebracht met mensen en organisaties die helpen het plan gestalte te geven. Vanwege de coronamaatregelen is de finale verplaatst naar een onlinebijeenkomst op 10 december.

Ideeën voor de innovatiewedstrijd van dit jaar kunnen nog tot uiterlijk 1 november worden ingediend via de website van HBIVV.

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer