Online+Varkenslandjournaal+Het+Beste+Idee+van+Varkensland
Nieuws
© Freelancer

Online Varkenslandjournaal Het Beste Idee van Varkensland

Het Beste Idee van Varkensland verzorgt op woensdag 13 mei een online Varkenslandjournaal. Dit is een mogelijkheid om elkaar digitaal te ontmoeten omdat de geplande finale van Het Beste Idee van Varkensland op die dag niet doorgaat vanwege het coronavirus.

'In tijden van crisis is het nog belangrijker om informatie, motivatie en inspiratie met elkaar te delen', zegt coördinator Ellen de Lange van Het Beste Idee van Varkensland. Het online evenement gaat over hoe het staat met de ideeën die in voorgaande edities de finale haalden: de mobiele slachterij, de Pig Up Power en de Filterfloor en de verwachte effecten van het coronavirus op de varkenshouderij.


Ontmoeting

Aan het Varkenslandjournaal werken Linda Janssen van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) mee, Mart Bloemendal van Rabobank, Valentijn Thuring van Coöperatie Varkensartsen en Rhodee Kroese, student varkenshouderij aan Aeres Dronten. De Lange: 'Naast inhoud staat dit evenement ook in het teken van digitaal ontmoeten.'

Vanuit kantoor, woonkamer of achtertuin kunnen varkenshouders, erfbetreders, dierenartsen en andere geïnteresseerden op 13 mei online dit Varkenslandjournaal bijwonen. Het varkenslandjournaal vindt plaats van 20 tot 21 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van Het Beste Idee van Varkensland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer