Michelin+TrailXbib%2Dband+voor+getrokken+voertuigen
Nieuws
© Michelin

Michelin TrailXbib-band voor getrokken voertuigen

De nieuwe Michelin TrailXbib-band is gemaakt voor getrokken voertuigen en beschermd de bodem. De band is in samenwerking met landbouwers ontwikkeld.

De TrailXbib-banden van Michelin zijn door boeren te gebruiken voor bijna de hele vloot aan machines. Denk aan aanhangers, bemesters en drijfmesttanks. De Michelin TrailXbib heeft dankzij een nieuw karkas een beter uithoudingsvermogen. De band heeft door het richtingsgebonden profiel een hoog niveau van zelfreiniging. De landbouwband is robuuster, heeft een lange levensduur en beschermt de bodem.

De eerste twee afmetingen, VF 560/60 R22.5 en VF 650/55 R26.5, zijn vanaf juli verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor de meeste getrokken landbouwvoertuigen die bestemd zijn voor deze toepassingen. In de loop van 2021 zullen er geleidelijk nieuwe afmetingen worden toegevoegd.

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer